Eredeti parfümök fantasztikus áron, férfi és nőknek is!

Híres parfümök

A parfümök eladását hivatott serkenteni, hogy híres embereket tesznek mögé. Most ezeket a híres parfümöket igyekszek górcső alá venni.

A listát mindenütt Coco Chanel vezeti a No.5 parfümmel. Két monda kering a parfüm nevéről. Az egyik az, hogy felkért egy illattervezőt, hogy tervezze meg személyre szabottan a saját illatát, s mivel az ötödik parfüm nyerte el a tetszését, így No.5 lett az illatszer neve. A másik hiedelem szerint a híres divattervezőnő szerencseszáma az ötös.nina ricci

Másodikként a Dior parfümökhöz fűződő legendát említeném. Állítólag a híres divattervezőnek egy jós azt jövendölte, hogy a nők áldani fogják, ő maga pedig azok révén fog boldogulni. Ha tényleg így volt, hát bejött a jóslat a megbízható parfüméria.

Nina Ricci is divattervezőként vonult fel a világ színpadán, s csak később adta fejét a parfümtervezésre. Női parfüm tucatjait találhatjuk meg a kínálatukban, de egyik leghíresebb illata a Nina Ricci. A bizonyos híres piros alma. Olvass még a wikipédián.

A Dolce & Gabbana illatszerek is nagy népszerűségnek örvendenek. Kínálatukban férfi parfüm is kapott helyet bőven. A céget 1985-ben alapította két férfi, név szerint: Domenico Dolce és Stefano Gabbana. Idővel megalkották a fiatalok számára a D&G kollekciót.

issey miyakeAzért szerintem elég jó.

Paco Rabanne se a felső tízezerből indult. Kezdetben nagyobb divatházak részére tervezett ékszereket, többek között a Diornak is. Később azonban saját lábára állt, s a ruhák mellett parfümöket is kezdett tervezni. Az illatok mellett figyelmet érdemel a parfümök üvege is.

gucci parfümCalvin Klein a múlt század ’80-as éveiben jelent meg a parfümpiacon. Ami pedig megdöbbentő, hogy nem egy női parfümmel debütált. Csak négy év múlva jelent meg első női parfümje.

A Gucci eleinte táskákkal és bőrből készült kiegészítőkkel robogott be a divatpiacra. A ’70-es években ezt kibővítették parfümök tervezésével is.

A 21. századra szinte elengedhetetlen, hogy egy hírességnek, énekesnek, színésznek ne legyen saját márkája. Így például találhatunk: Britney Spears, Rihanna, Shakira, Antonio Banderas, Bruce Willis, Eva Longoria parfümöket is.

Forrás: http://www.pandaparfum.hu/